Vi tilbyder

Firmahaver.

Lad dine kunder blive mødt af et smukt og velplejet grønt indgangsparti og lad dine medarbejdere nyde godt af en gårdhave og smukke beplantninger.

Vi  har specialiseret os i grønne løsninger til arbejdspladser. Fra parkeringspladsen til frokoststuen tilbyder vi ideer til udformningen og aftaler om fast vedligeholdelse.

Skal der anlægges stier på udendørsarealerne, har vi et bredt udvalg af sten, fliser og grus. Og når stierne i årets løb skal holdes fri af blade, sne og affald, står vi også gerne for opgaven. Vi er med andre ord en alsidig gartnervirksomhed, der leverer løsninger til en fordelagtig pris.

Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg for at se på muligheder og opgaver. Ring til os og få en aftale.

Haver & Anlæg.

Vi laver alt i haver. Fra nyanlæg og omlægning til mindre ændringer og pleje af eksisterende beplantninger.

Vi sørger for, at jeres drømmes have bliver til virkelighed. Måske skal det være en have uden græsplæne. Tanken er næsten utænkelig, men mange steder kan plænen smukt udskiftes med et plantedække med en bund af bark, flis eller sten.

Et fritstående espalier, stedsegrønne buske og højbede kan være med til at skabe en frodig have med mange rum, og hvor kravene til vedligeholdelse er få.

Kontakt os for en samtale om jeres drømme og de mange muligheder.


Indkørsler.

Vi laver indkørsler for både private og virksomheder.

Skal virksomheden have etableret et parkeringsareal, kan vi både stå for belægningen med sten og asfalt og plantning af træer og buske, så parkeringspladsen ikke bare bliver en tomt med hvide båse.

Skal indkørslen til villaen eller parcelhuset have et nyt udseende, så har vi et stort udvalg af sten og fliser. Samtidig kan vi opsætte et lavt hegn eller buske, der skaber en adskillelse mellem indkørsel og forhave.

Kontakt os for en samtale om jeres ønsker. Vi tilbyder et uforpligtende besøg med rådgivning om stil og materialer.